Clean Machine groeit, wat betekent dit voor u als klant?

07 03-2017

Clean Machine groeit, wat betekent dit voor u als klant?

Clean Machine maakt een mooie groei door. We helpen steeds meer bedrijven uit de voedselindustrie met het hygiënisch reinigen van kratten. Dat betekent tegelijkertijd dat wij ook in staat zijn om onze processen verder te optimaliseren ten behoeve van onze bestaande klanten. We vertellen u graag meer over deze verbeteringen en waar we op dit moment mee bezig zijn!

Openingstijden verruimd

We werken tegenwoordig met twee ploegendiensten, waardoor we van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend zijn voor leveringen. Dat betekent dat uw transporteur flexibeler is met het laden en lossen van uw kratten.

Gespecialiseerde waslijn

Momenteel zijn wij bezig met de installatie van een derde waslijn. Dit stelt ons in staat om flexibeler en gespecialiseerder te wassen.

Flexibiliteit verder verbeterd

We beseffen ons dat we een dienstverlenend bedrijf zijn in een branche waar het just in time principe belangrijk is. Het is voor onze klanten de bedoeling om levering en productie zodanig op elkaar af te stemmen dat er nauwelijks tot geen voorraden op locatie nodig zijn. Mocht er toch onverwacht een extra voorraad aan kratten nodig zijn, dan streven we er altijd naar om een werkvoorraad klaar te hebben staan. Wanneer er een spoed order binnenkomt dan kunnen we hier zeer flexibel in zijn en u last minute voorzien van een voorraad kratten.

Heeft u vragen over de ontwikkelingen binnen Clean Machine? Neem gerust eens contact met ons op!

Missie

Kratten dermate hygiënisch reinigen dat voedsel langer houdbaar is.

Visie

De kwaliteitsnorm van producten in de foodsector zal de komende jaren nog verder omhoog gaan. Hygiëne in kratten is een belangrijk onderdeel om aan deze groeiende kwaliteitsnorm te voldoen. Clean Machine helpt, door kratten hygiënisch te wassen, bedrijven in de foodsector om de kwaliteitsnorm te verbeteren.

Onze belofte

De hygiëne in voedselkratten is belangrijk om producten langer mee te laten gaan en te voldoen aan wet- en regelgeving. Clean Machine reinigt deze voedselkratten. Dit is maatwerk. Voor elke opdracht stellen we daarom een uniek wasprogramma samen. De kwaliteit van het reinigen wordt continu gemonitord in ons laboratorium.

Kwaliteit van reinigen en ontzorgen van de klant staan centraal bij Clean Machine. Daarom hebben wij een eigen laboratorium en een ISO 22000 certificering. Dit is een wereldwijd geaccepteerde norm op het gebied van voedselveiligheid. Wij ontzorgen onze klanten door het hanteren van een 24 uur service. Voedselkratten kunnen op elk moment van de dag gereinigd worden en met eigen transport overal in Nederland bezorgd worden.

Ons doel is om kratten dermate hygiënisch te reinigen dat voedsel langer houdbaar is. Dat zeggen we niet alleen. We garanderen het met 5 zekerheden die doorwerken in uw voordeel.

Werkt door in uw voordeel