Klantverhaal – Clean Machine is de krattenwasserij van BBS Food

08 12-2016

Klantverhaal – Clean Machine is de krattenwasserij van BBS Food

BBS Food is dé toonaangevende Europese high tech producent van gegaarde kip & spare ribs producten ten behoeve van de Foodservice, Retail en Industrie. BBS Food werkt alleen met natuurlijk spiervlees van kippen en varkens welke voldoen aan een 100% traceerbaarheid. Dagelijks worden deze vers aangevoerd direct vanuit slachthuizen met een uitsluitende productie op één soort vlees.

Wasprogramma op maat

Johan Pijpers, Clean Machine: “We hebben voor BBS Food een wasprogramma op maat samengesteld, precies afgestemd op hun wensen en producten. Een aantal keer per week brengen we de schone kratten naar ze toe en halen we de vuile kratten bij hen op. We hebben ook een aantal pallets met kratten van BBS Food bij ons in de opslag staan.

Hier hebben ze op afroep beschikking over. Zelfs als ze ’s middags om vijf uur bellen, dan staan we de volgende ochtend vroeg op de stoep.”

Soepele samenwerking

Gabrielle van Roon, BBS Food: “De samenwerking met Clean Machine verloopt soepel. Ik stuur een e-mail waarop ik snel antwoord krijg en alles is geregeld. Ik heb er weinig omkijken naar en dat is erg prettig. Ook zijn ze erg flexibel, bijvoorbeeld met het transport. Er is ook wel eens wat fout gegaan, maar dit werd direct opgelost. Daarom kan ik Clean Machine zeker aanbevelen aan anderen.”

Wilt u ook geen omkijken naar uw krattenwasproces? Neem gerust eens contact met ons op!

Missie

Kratten dermate hygiënisch reinigen dat voedsel langer houdbaar is.

Visie

De kwaliteitsnorm van producten in de foodsector zal de komende jaren nog verder omhoog gaan. Hygiëne in kratten is een belangrijk onderdeel om aan deze groeiende kwaliteitsnorm te voldoen. Clean Machine helpt, door kratten hygiënisch te wassen, bedrijven in de foodsector om de kwaliteitsnorm te verbeteren.

Onze belofte

De hygiëne in voedselkratten is belangrijk om producten langer mee te laten gaan en te voldoen aan wet- en regelgeving. Clean Machine reinigt deze voedselkratten. Dit is maatwerk. Voor elke opdracht stellen we daarom een uniek wasprogramma samen. De kwaliteit van het reinigen wordt continu gemonitord in ons laboratorium.

Kwaliteit van reinigen en ontzorgen van de klant staan centraal bij Clean Machine. Daarom hebben wij een eigen laboratorium en een ISO 22000 certificering. Dit is een wereldwijd geaccepteerde norm op het gebied van voedselveiligheid. Wij ontzorgen onze klanten door het hanteren van een 24 uur service. Voedselkratten kunnen op elk moment van de dag gereinigd worden en met eigen transport overal in Nederland bezorgd worden.

Ons doel is om kratten dermate hygiënisch te reinigen dat voedsel langer houdbaar is. Dat zeggen we niet alleen. We garanderen het met 5 zekerheden die doorwerken in uw voordeel.

Werkt door in uw voordeel