4 redenen om niet opnieuw te investeren in uw krattenwasmachines

05 12-2018

4 redenen om niet opnieuw te investeren in uw krattenwasmachines

Als u zelf een krattenwasmachine hebt staan, dan komt er een moment waarop u de keuze heeft om hier opnieuw in te investeren of om uw wasproces uit te besteden. Het lijkt vaak voordeliger om het reinigen in eigen beheer te houden, maar er komt veel meer bij kijken dan alleen de kosten voor de machine versus de prijs die u per krat bij een leverancier betaalt. We geven u vier redenen om niet opnieuw te investeren in uw wasmachines.

Ruimte gebruiken

Wanneer u geen gebruik meer maakt van uw eigen wasmachine, dan kunt u de bestaande wasruimte gebruiken voor bijvoorbeeld extra opslag, werkruimte of kunt u de ruimte zelfs verhuren.

Personeel achter de machines

U kunt tijd en geld besparen omdat u geen werknemers meer hoeft in te zetten bij uw wasmachines. Alles wordt kant en klaar afgeleverd, zodat uw proces altijd ongestoord door kan gaan.

Sneller

Wanneer u de reiniging uitbesteedt, worden uw kratten veel sneller gereinigd. Gespecialiseerde bedrijven hebben immers grote, snellere machines staan en zijn ervaren met een snelle verwerking.

Schoner

Ook betekent dat, dat uw kratten schoner worden. Wij werken bijvoorbeeld met verschillende fases en een wasprogramma op maat. Daarnaast is de hygiënecontrole bij gespecialiseerde bedrijven vaak strenger. Zo werken wij met een eigen laboratorium waarin we op microbiologisch niveau testen of de reiniging geslaagd is.

Heeft u ook te maken met de afweging tussen investeren of uitbesteden? Neem gerust eens contact met ons op. We kijken graag samen met u objectief naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Missie

Kratten dermate hygiënisch reinigen dat voedsel langer houdbaar is.

Visie

De kwaliteitsnorm van producten in de foodsector zal de komende jaren nog verder omhoog gaan. Hygiëne in kratten is een belangrijk onderdeel om aan deze groeiende kwaliteitsnorm te voldoen. Clean Machine helpt, door kratten hygiënisch te wassen, bedrijven in de foodsector om de kwaliteitsnorm te verbeteren.

Onze belofte

De hygiëne in voedselkratten is belangrijk om producten langer mee te laten gaan en te voldoen aan wet- en regelgeving. Clean Machine reinigt deze voedselkratten. Dit is maatwerk. Voor elke opdracht stellen we daarom een uniek wasprogramma samen. De kwaliteit van het reinigen wordt continu gemonitord in ons laboratorium.

Kwaliteit van reinigen en ontzorgen van de klant staan centraal bij Clean Machine. Daarom hebben wij een eigen laboratorium en een ISO 22000 certificering. Dit is een wereldwijd geaccepteerde norm op het gebied van voedselveiligheid. Wij ontzorgen onze klanten door het hanteren van een 24 uur service. Voedselkratten kunnen op elk moment van de dag gereinigd worden en met eigen transport overal in Nederland bezorgd worden.

Ons doel is om kratten dermate hygiënisch te reinigen dat voedsel langer houdbaar is. Dat zeggen we niet alleen. We garanderen het met 5 zekerheden die doorwerken in uw voordeel.

Werkt door in uw voordeel